Безвремие и тишина -
времето е спряло.
Видение на хубава жена,
минаваща,
облечена във бяло.
Ефирна влиза във сънят ти
с походка на газела,
усещаш полъх от дъхът и,
вълшебният ти свят превзема.
Очи в очи,
ръце в ръцете,
тела, преплетени в едно...
усмихват се дори звездите
във нощното,
извезано пано.
© Валка Todos los derechos reservados