Видовден уж казват иде.
- Иде, иде, ала се не види!
Че и сини, и червени,
олигархиите свои бранят днес на смени.
Олигарха пръв авер е с автократа
и събрат по интереси с депутата.
Олигарха лесно власт с пари купува,
с администрацията сетне под сурдинка си хортува.
- А парите откъде са?
- Питай песа.... от ябълката дето лъснал и продал за две!
Разликата бързо инвестирал в приватизация и афери с ДДС.
Олигарха днес е важен господин
нищо, че до вчера викаха му "кучи син".
Олигарха днес на вид е честен и почтен
и екипа спортен е сменил с "Пиер Карден".
Единственото общо в него отсега и отпреди
е, че рязко нрава си "почтен" мени,
щом стане дума за пари!
© Todos los derechos reservados