Видях
любимите
очи
засмени.
Видях
душите ни
в небето
устремени.
Видях
телата ни
летящи
в звезден прах.
Страстта
неземна
помежду им
аз видях...
Видях
разцвет.
Какво ли
става?
Събудих се.
Без теб!
Животът
тъжно
продължава...
© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Todos los derechos reservados
тъжно
продължава... НО....ПРОДЪЛЖАВА!!! Върви напред - ще има много други радости....