19 jun 2007, 10:40

ВИХЪРЪТ ЖИВОТ 

  Poesía
568 0 4

Мечти, желания, копнежи –

всичко слято в едно.

Бури, урагани и водовъртежи,

разпиляха ме по земното кълбо.

Не се смили над мен живота –

погуби моята душа.

Отне ми всичко без пощада

и жалка скитница остави ме в нощта.

Последната сълза изчезна –

никога не ще се върне.

Побягна с нея любовта неверна

и желанието някой мене да прегърне.

 

Мечтите кой далеч от мен изпрати,

невинните желания опорочи?

Дори копнежите не са тъй святи,

защото Той – живота, света ми бавно доуби!

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??