Ухая на цигарен дим,
на уиски и червило.
А под ноктите ми
е засъхнала кръвта
на най-добрия
ти приятел.
Когато се събудиш
утре сутринта,
вече няма да ме има.
Не само във леглото ти.
Изобщо.
Ако искаш, потърси ме.
Ще бъда пепелта
по масичката в хола ти.
И утайката
от вчерашното ти кафе.
И разхвърляните ти
възглавници.
Нищо повече
от лепкавия спомен
за присъствие.
© AbyssDevourer Todos los derechos reservados