Виж!
Погледни в какво превърна ме ТИ!
Гледай!
Виж, как сърцето спира... виж как умира!
Виж!
Погледни в очите ми... вгледай се и виж... празнотата и болката!
Погледни ме и запомни ме... запомни ме такава, каквато съм сега - студена, бледа и сама!
Запомни ме и не забравяй - ти уби едно дете... с невинна и чиста душа, което любов ти даде, но ти дори и не разбра!!!
© Диди Георгиева Todos los derechos reservados
Поздрав за стиха!