Виж в очите ми, колко ми значиш.
Зарад тебе се смеят, зарад тебе и плачат.
Защото всичко, което правя, го правя за теб...
Вплели ръце, вървим напред. Свят обет.
Не казвай, че няма за какво да се боря,
всичко, което искам, е да бъда твоя.
И няма болка, тъга, няма ярост, обида.
Аз те обичам и не търся причина да си ида.
Знаеш, че е истина. Ти прегърни ме.
Ще се слея с теб, ще прошепна: „Люби ме”
От обич влажни са моите очи...
Защо са ни думи, в душите звучи.
Свири по моите устни, любими, свири.
Усещам в мен муза и трепет. Люби.
Целувай тях, когато се смееш, щом плачеш.
Виж в очите ми, колко ми значиш.
© Даниела Todos los derechos reservados