Виждам блясъка в очите.
Виждам как текат сълзите.
Виждам раните в душата.
Виждам самотата.
Болката е отразима,
любовта ти към мен -
незабележима.
Виждам толкова тъга,
колкото вали сега дъждът.
Нямаш чувства нито грам,
върви си, оставям те сам.
Че не си способен да обичаш,
чак сега разбрах, с теб през
цялото време самотна бях.
© Цветелина Todos los derechos reservados