Виждам те в сънищата си,
виждам отново лицето ти,
усещам топлина и нежност,
дочувам пулса на сърцето ти.
Сънувам те с усмивка чаровна,
сънувам те с грейнали очи,
как разказваш ми история любовна
за две преплетени съдби.
Сънувам те как спиш в ръцете ми,
опиянен от моята песен,
как си притворил очите си
и си вече безнадеждно унесен...
Сънувам те! Всяка нощ те сънувам!
Всеки път в съня с мен си ти...
Но събудя ли се и магията свършва,
сама съм... Ти до мен не си... :(
© something else Todos los derechos reservados