Аз "виждам ви" - дори без лик.
Търся светлото в душата.
Отнасям по един ритник.
Изтупам се и пак обратно.
Понякога си казвам - Не!
За тебе тука място няма.
Ти виж дебелото перде.
И стой встрани - нали си дама...
Аз "виждам ви"... но не отвън.
Доброто търся да последвам.
Щом открия го - камбанен звън.
И да! Повярвайте... олеквам.
© Виолета Todos los derechos reservados