прииска ми се
нейде да замина
дощя ми се далеч да е
на полюса
и като лудите
да съм без име
адреса си
изобщо да не помня
да ме завие
вятърът в канавката
да ме изпръскват
гумите на джипове
дъждът да ме размие
и светкавица
в пожари да превърне
мойте стихове
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados