Преследван от демони в тясната стая,
стоиш до прозореца, дебнейки мрака.
Приплъзват се сенки, очите блуждаят,
дочуваш ли шепот, дошъл от безкрая...?
А мислите ти като гладни лешояди
в съзнанието ти са впили човки.
С усърдие на кърт дълбаят
и няма да избягаш с никакви уловки...
© Кат Кат Todos los derechos reservados