Отдавна в мене не живее Пипилота!
Даа! Доста си поспорихме с живота!
Но, вярвате ли ми, не знам,
аз все още си се срещам с Питър Пан!
Казвам си: стегни се! Не си дете!
А душата казва: Не! И... не!
Още не съм се наживяла!
Още не съм се налетяла!
Закривам в къщи огледалото проклето,
да не ми показва всеки ден лицето!
Стига ми с оченце да намигна,
закачливо бретончето да вдигна
и пак съм същото момиче,
което вярва и обича!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados