31 ene 2012, 20:40

Винаги ще бъда всичко 

  Poesía
541 0 0

Щом тръгнеш, аз ще те последвам.

Ще бъда сянка и в мрачен ден.

Ако някога ръка протегнеш,

ще докоснеш, знай, ти мен.

 

В твоите следи ще стъпвам,

та погледнеш ли назад,

може само да почувстваш,

че била съм… че съм там.

 

Ще съм сън в безсънни нощи,

ще съм дъжд в сухи дни.

И каквото друго още

няма в другите жени.

 

Винаги ще бъда всичко -

нали така ти обещах?

Винаги ще те обичам,

дори превърнала се в прах.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??