Винаги щом си близо до мен
Винаги щом си близо до мен,
щастливи струни пеят в моето сърце.
Топъл огън в душата ми гори цял ден
и лъчите нежно галят моето лице.
Винаги щом си близо до мен,
славей запяват дружно в хор.
Зимните бури попадат във плен
на топлия вятър над нашия взор.
Винаги щом си близо до мен,
стари несгоди забравям и даже,
без вино се чувствам тъй опиянен.
Какво ли повече мога да кажа,
освен че твоята усмивка во веки,
ме запокити из славни, любовни пътеки
© Кирил Панов Todos los derechos reservados