Научи ме да те обичам
без хорски предразсъдъци
и ще изгарям, когато погледнеш ме в очите.
Покажи ми начина да те сънувам...
За да знам какво е, когато бъдем влюбени,
а аз ще бъда твоето момиче.
Когато денят свърши
и нощта започне,
покани ме на танц там
някъде в сумрака.
Може би няма да съм
в бална рокля облечена
и с балетни обувки обута,
но винаги ще те очаквам.
© Стеси Todos los derechos reservados