14 ene 2009, 11:40

Винаги в сърцето 

  Poesía » De amor
1022 0 4
Когато ме няма и погледнеш в небето,
ще ме срещнеш в звездите и бледата луна.
Ще търсят очите лицето, за което слънцето
последно изгря.
Когато ме няма, откъсни за мене цвете
и цветовете му ще стоплят твоето сърце,
и всичко ще е същото като преди -
пак ще съм щастливото дете.
Когато ме няма, недей да тъжиш и проливаш
горчивите си сълзи, любовта си раздавай и
за никой ти не я пази.
Когато оставиш надежда, аз винаги ще се
връщам и моята обич ще те отвежда в
света, в който любовта никога не свършва.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??