Виновна
Виновна съм!
Не го отричам!
Виновна съм, че срещнах те...
... и влюбих се във теб...!
Виновна съм!
Че те обичам!
И таз вина ще разруши
и теб... и мен...
Страхувам се от идващото утро...
С първите лъчи...
Любовта към теб ще се ВЗРИВИ...!
И като кинжал ще се забие...
все по-дълбоко...
в и без това кървящото сърце...
Така посрещам всяко утро...
А Любовта към теб
расте... расте...
Виновна съм!
Че нямам сили да си тръгна...
Виновна съм!
Че искам ТОЧНО ТЕБ...
Виновна съм!
Че всяка нощ закърпвам...
... с Копнеж и Нежност...
полумъртвото мое сърце...
Лудост е да бъдеш с мен!
Зная...
Убийствено е да НЕ бъда с Теб!
Каква дилема...?!
Нима шегува се със нас Съдбата?!
Нима ИЗМАМНИЦА е Любовта?!
Злочестите сме НИЕ във играта!
А чувствата...
ПО-СИЛНИ ОТ СМЪРТТА!!!
видео към този стих:
http://www.vbox7.com/play:9df94998
© Даниела Василева Todos los derechos reservados
Не е лесен изборът, който дилемата "живот-любов" поставя на душата...
Браво!