Скъпа моя виртуална приятелко,
в мен напират въпросчета няколко,
ето, вратите към мен са отворени,
толкова много неща до тук са сторени,
как ще я караме оттук-нататък,
всичко ли ще е пак така без остатък?
Имам и още питане такова,
какво ще правим, ако в нета отново
открием следващата тема за приказка,
но връзката ни продължава да бъде лирическа?
С теб е толкова светло, приятно,
дали на живо ще бъде обратно?
Дали животът се режисира от нета,
или това е мисия на поета?
Мога и още неща да попитам,
чудя се докога ли така ще се скитам,
не е ли време да намерим решение?
Питам и искам и твоето мнение...
© Дончо Антонов Todos los derechos reservados