Obra no adecuada para menores de 18 años
Онази нощ те гледах в захлас,
изпивах те с поглед откровено,
страстта, която беше между нас,
докоснах с пръсти разтреперани.
Сама разходих се по тялото,
с ласката на твоите ръце...
Достигнах и до „мястото”
и нежна тръпка ме поде.
От другата страна ти наблюдаваще,
харесваше ти да ме гледаш!
И цял от страст видях те, че изгаряше,
докосваше се разтреперан.
И заедно, от страст обзети,
достигнахме до страстен връх,
но не можахме да се слеем,
не се прегърнахме и този път...
© Erato Eratova Todos los derechos reservados