Страстно и безумно,
ей тъй изведнъж
вирус ме залюби
вместо готин мъж.
Иска той от мене
да му се отдам.
Дон Жуанът неден
как не го е срам!
Цялата съм в огън,
треска ме гори...
Но ще го изгоня
пустия му грип,
за да срещна здрава,
росна и добра
моя Казанова
и... да изгоря.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados