Изгря звезда отново, след години...
Дали е знак, че пак се ражда Той...?
Животът ни,
тъй кратък,
ще отмине...
ала дали ще ни дари с покой?
Но днес, когато още сме тревожни,
небето ни напомня, че сме тук
и за това,
че всички още можем
със вяра да живеем пак...
напук...!
дек.2020г.
© Георги Ванчев Todos los derechos reservados