поне един здрав чадър ако имам
(може и да не е червен)
и една ясна мисъл
да се хвана за края
да потъвам пак и пак и пак
в гласа Вятър
може би ще съм
космос
звезда
или непроправимо руса романтичка
със зачената усмивка
поне една малка черна рокля ако имам
(може и да не е задължително с презрамки)
ще облека настроението Вятър
може би ще разходя по плочките
утре
единственото желание да съм красива
пак и пак и пак
може би ще съм
луна
чаша шампанско
целувка
или сянка
по вдишването на нощта
поне една долина на цветята ако имам
(може и да не е задължително далече)
и съм листо
може би ще сънувам истините
пак и пак и пак
ще съм
единственото смислено нещо
което Вятър оставя след себе си
когато не е
© Зорница Николова Todos los derechos reservados
повтарям другите