21 jul 2012, 18:06

Виза 

  Poesía » Civil
427 0 2

Ако поискат

за Рая и виза,

нека това

да е моята риза.

 

Бяла и гладка

по мене кроена...

С обич и рими

от мен напоена!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??