Толкова е лесно още днес да те забравя,
да те прогоня от ума си за секунда само,
спомените кратки с клечка огън да подпаля
и към теб да не погледна даже и през рамо.
Толкова е лесно да не те сънувам вече,
да не те обичам, за теб да не мечтая,
а докосването ти да бъде само дъх далечен,
сянка, ек и малка точка от безкрая.
Толкова е лесно днес със тебе да приключа,
да не търся, да не чакам, просто да забравя...
Само моля, разреши ми на дълбоко да заключа
онзи тръпнещ вкус на бърбън и цигари!
© Даниела Todos los derechos reservados
Хареса ми!