11 ene 2009, 7:11

Влюбен 

  Poesía » De amor
858 0 1

Не искам друго, искам само теб,
с теб живота сладък е като мед,
не вярвах, че любов съществува,
но цялото ми "Аз" теб бленува!

Жадувам аз две думи да кажа,
с тях всичко да ти разкажа,
жадувам за теб, където и да съм,
без значение буден или пък в сън!

Вечността с мен сподели те моля,
където и да си, да спра да се боря,
едва ли някога може да се случи,
само Господ знае какво ще се получи!

Любовта и сърцето ми имаш в твоите ръце,
притисни ги близо до твоето нежно сърце,
сега наистина се чудя дали съм бил буден,
та не осъзнавах, че наистина съм ВЛЮБЕН!!!

11.1.2009

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Имаш нужда от дооправяне, а и не само римата прави стиха!
    Дерзай и успех!
Propuestas
: ??:??