Колко те обичам
знаеш ли?
Какво съм готов да направя
знаеш ли?
А знаеш ли
какво си ти за мен?
Преброй звездите и ще разбереш
какво и колко аз обичам...
Защото всичко си за мен.
И всичко значи...
Всичко.
© Слънце Антимов Todos los derechos reservados