26 may 2007, 5:25

Влюбена 

  Poesía
675 0 10
                                                 Вечерта  ме погледна учудено -
                                                 аз по вятъра боса вървях
                                                 и звездите събирах в очите си,
                                                 а луната дочу моя смях.


                                                 И дърветата с мен затанцуваха,
                                                 песен тиха реката запя,
                                                 омагьосан градът се събуди.
                                                 За пореден път влюбена бях!
                                                 

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??