дали когато
вечерта ти
смирено ще изгрее
в пазвата на планината
или луната потопи се
в залива...
целувайки морето
разюздано припряна -
тогава любовта ти
ще хукне подир мен
нахално гола
да ме последва в
стъпките на вятъра
да ме догони
за да ме изпие -
чаша старо вино
дали когато
вечерта ти алена
тъй нежно като
бучка жар ще свети
или...
луната тънкорога
се впие в нея...
а лудостта
ще е предтекст
за влюбване
когато...
се впуснем
във покоите
Морфееви
до... после
когато
утрото жадувано
усмихне се
през прашното стъкло
а ние...
ще сме само
дълго влюбени...
© Нели Todos los derechos reservados