Води ме ти където и да е!
Далеч от тук, от сивата тълпа.
Със теб и в Ада ще ми е добре!
Дори и чак до края на света!
Дъхът ти топли моето сърце!
Очите ти до дъно ме изпиват!
Целувам нежно твоите ръце
които на гърдите ми почиват!
В косите ти танцува вятър тих,
а след това звездите ги целуват!
Устните мълвят любовен стих
сенките във тъмното танцуват!
Нощта е като влюбена жена-
очакваща, потайна и желана!
Води ме ти до края на света!
Не искам аз без тебе да остана!
07.02.2019 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados