(из цикъла "Вицове в рими")
"Татко, във училище дали
някога в учителката, татко,
бил си влюбен?", малкият Али
пита любопитно. "Да! - накратко
таткото отвръща - Влюбен бях!"
"Каза ли й? Ходихте ли често
двамата на срещи?" "Не успях!
Майка ти разбра и те премести!"
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados