22 feb 2007, 17:13

Вместо Край 

  Poesía
636 0 1
Вместо Край

Зароди се бавно с пролетта,
всяко твое чувство, твоето изкуство
да създаваш врагове.
Всичките събудени цветя,
всяка твоя радост, твоята младост
носи само страхове.

Ако се събудиш под звездите,
дай сърцето си изцяло,
за да видиш как ще се отзова.
Ако се събудиш през май,
подари ми ново начало,
вместо край.

Зароди се бавно с пролетта,
всяко твое момче, твоето сърце
те напуснаха преди.
Всичките грешки в любовта,
всяко твое име, твоите любими
те намразиха дори.

Ако се събудиш под звездите,
дай сърцето си изцяло,
за да видиш как ще се отзова.
Ако се събудиш през май,
подари ми ново начало,
вместо край.

Веднъж ти се събуди с пролетта 
и загуби целия си нов живот.
Къде отминаха щастливите ти дни?
Веднъж ти се размина с цяла година любов
и загуби цялата си нова душа.
Но пак ще бъдеш щастлива, нали?

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??