Вместо мен да те прегръща
и вместо мен да те обича.
Вместо мен с любов да те дарява
и всички твои грешки да прощава.
Вместо мен да те целува
и вместо мен да те ревнува.
Вместо мен, до тебе да заспива
и винаги с теб да е щастлива.
Вместо мен, ти нея да обичаш
и никога със сълзи да не я обричаш.
Вместо мен, ти нея да сънуваш
и на красотата ù да се любуваш.
Вместо мен, нека тя да те има,
защото първа те е покорила...
© Страст Todos los derechos reservados