Аз няма да свалям звезди от небето.
И няма да прося за обич насила.
Ще стрелям по теб с любовта на сърцето,
където гнездо от надежда е свила!
Аз няма да падна пред теб на колене.
И няма да лъжа с измамни слова.
Ума ти ще вържа с куплети, родени
oт сънища будни и сляпа мечта!
Аз няма със теб да живея навярно.
Не ще се събуждаш до мен сутринта.
Не бих те оставил обаче коварно,
когато в живота ти спре Есента!
© Велизар Todos los derechos reservados