Вместо сбогом
намира се сред прозата
която всички ритмизират
вълшебството на Любовта
но в думи То не се побира
все плашат с него хорските души
онези, за които То не съжалява
и затова те моля: замълчи
за колкото живот остава
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
Wali/Виолета Томова/