Скъпото ни, буйно, весело момче
днес рожден ден има, торта ще яде!
Приятели поканил е мнозина,
пораснал вече е с една година!
Чаровната ни малка, внучка мила,
събудила се и го поздравила.
Приготвила тя роклята си нова...
подарък има, вече е готова:
„Ставай, братовчеде, че купон ще има,
ще я започнеш седмата година...!
Здрав и умен, и винаги - с усмивка,
щастлив да си и все така да припкаш”
А баба пак от щастие ще плаче,
че има си принцеска и юначе! -
Принцеската е приказно бонбонче,
юначето - красиво буйно конче.
© Костадинка-Коце Танчева Todos los derechos reservados