Внучката
В момиченце зеленооко
съдбата претвори ме.
В образа на внучка
отново сътвори ме.
Духовно е детето,
чувства красотата.
Пеперуди бели
пърхат в душата.
Именица на зората,
със светлина облива.
Господ да я пази,
нека е щастлива…
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados