О, вода безначална, безкрайна...
О, вода знайна, незнайна...
Криеща в гена си велика неоткрита тайна...
Опитвам се да опиша твоето звание...
Но бедно е моето човешко знание...
Затвор, ограничение за твоето безкрайно азурно величие...
Оставам в молитвено мълчание,
съзерцание...
Отдавам се на твоята целувка-милувка,
прегръдка-страдание...
© Есфир Асфар Todos los derechos reservados