шурти вода
здравец
зид
трева
роден дом...
песен
любимите черти
звън на менци
чаша топло мляко
протяжно
мило
"чедооо, ставай,
слънцето изгря..."
няма я старата на прага
пуст дома...
...
звезди.
аромат на цъфнали липи.
трамваен звън.
гласове.
случаен минувач...
край...
© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados