Направо ще се хвана за главата!
От болести не мога да избягам.
Боли ме жлъчка. Черен дроб. Стомаха.
А, чакай, че сърцето май ме стяга!
И нощем като легна и започва
косата да ме наболява вдясно.
Прочетох в Гугъл, че на нервна почва
било. И се лекува с нещо страстно.
Добре де, ама моят мъж го няма
и взе да ме боли мъдрецът също.
От справка в нета виждам, че се вади
с конец , ракия... и вбесена тъща.
От страх ще го оставя на венеца.
По дяволите зъбите изгнили!
Ох, нещо имам крампи на прасеца.
Масаж ми трябва. Или Ламборгини.?
Какво ми става. Уж съм много млада.
Със водка се лекувам ежедневно.
Май Ковид в тялото ми се вселява
във Гугъл казват..се лекува с чесън.
Добре, ще взема чесън и ракия,
обаче си остава да ме мъчи
онази болка в тънката ми шия,
която се лекува само с Гучи.
Е да.., но виж, мъжът ми , че го няма.
И няма масажист. И Ламборгини.
И аз си охкам болна на дивана,
без Муза. С чесън.
И шише Мартини.
© Деница Гарелова Todos los derechos reservados