Бизнес нов реших да хвана.
Водка, да – каква идея,
и рецептата ми стана –
виртуала ще залея.
Ще я нарека аз Тоти.
Всеки, знам, ще я купува,
и за нея няма квоти.
Вземай си, недей умува!
Даже няма махмурлук,
главобол или какво ти.
Криво ти е – пий напук!
Пийте водка! Водка Тоти.
Водка Тоти освежава!
Водка Тоти ободрява!
Много нежно те пленява!.
Цветни мигове дарява.
Пий за обич! Пий от мъка!
Пий – така светът е нов!
Против уроки, разлъка,
пийте даже за Любов!
Пийте водка!
Пийте Тоти!
© toti Todos los derechos reservados
Поздравявам те!
И, естествено, Наздраве 🥃