Поносимото преглъщам с усилия непоносими,
доброто се пречупва в зло в призмата на моята душа,
мислиш ли, че бих те наранила,
мислиш ли, че искам да ти сторя зло...
Ти си светлината в живота,
до края искам да си с мен, ала уви,
часовникът не спира и не пита -
и ще си отидеш тихо ти...
Искам всичко да ти кажа,
живота си от обич ще ти дам,
мъката без думи ще изкажа -
болката и сълзите са океан...
Водовъртежът моментално ни засмуква,
разделя стиснатите ни ръце,
но знай, аз никога не ще те пусна -
няма да излезеш ти от моето сърце!
© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados