Какво е смелост.
Смелост е да вярваш
и сделки да не сключваш със плътта.
Когато те нападат, да не бягаш,
а да се сблъскваш в упор със страха.
Когато яростно те тъпчат,
ти стой изправен във Духа
и знай, че вярата е щитът
пред, който пада и смъртта!
Нагръдникът ти да е Правда
и с Истина се препаши,
а мечът ти гравира Слава
и няма кой да го строши!
На шлемът ти е твоето име
и там не пише победен,
а огнен надпис Победител
с печат - Завинаги спасен!
© любимка Todos los derechos reservados
Не се чудете от нивото и не се оплаквайте.
До там я докарахме. До интернет хайдутките.
Бъдете здрави.