Не е от вчера разразилата се тежка битка,
от древността нестихващ сблъсъка расте.
Днес мракът подарява своята визитка,
кроежи хитри срещу семейството плете.
Опитал с отприщената неморалност
успехи жъне, чрез сексуална свобода.
Изневярата сега е нещо тъй нормално,
пореден плод горчив от скрити семена.
Човекът неотменимия завет отменя –
свещеният съюз постановен от Бога.
Бракът на мъжа с жената се променя
и ето – повод е за гордост вместо за тревога.
Подмолно вкараното равенството във брака,
заблуда вееща се с „благи“ знамена,
скрит механизъм, който тихичко тиктака
грозно трансформира мъж в жена.
Но няма по-зловеща от битката срещу децата,
врагът се цели в доверчивото им сърчице.
Най-подходящия момент ще гледа да изчака,
да тикне криво огледало пред невинното лице.
© Мария Todos los derechos reservados
Радвам се, че смяташ видеото за полезно, надявам се повече хора все още да мислят, така „консервативно“.
Ето още два линка по темата: https://www.youtube.com/watch?v=ei14Ullj7zI&t=52s&ab_channel=%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F24
https://svobodazavseki.com/download/sv-br61/