Светът не иска повече войни,
светът не иска вече да умират
невинните деца, мъже, жени
и от кръвта животът да блокира.
Пари и власт са боговете днес
и робството отново е на мода,
подложени сме на психичен стрес
от шепа хора. Накъде ни водят?
Пари и власт е висшата им цел,
земята безогледно разпределят.
Дори и Бог ще пратят на разстрел,
попречи ли им с нещо да печелят.
Побърка се от алчност този свят,
планетата превръща се в пустиня.
Дали парите правят те богат?
Смъртта едва ли някой ще подмине.
Апокалипсис просим си сега,
повтарят се отново стари грешки.
Войната е чудовищна беда -
безценен е животът ни човешки.
© Nina Sarieva Todos los derechos reservados