Волен Сидеров пие
уиски на Варадеро!
Волен Сидеров пие
уиски на Варадеро!
С дълбоко его в сърце-
в туй е неговата сила!
Да хапне в курорта месце
с Деница мила.
Ямболията премина
на партийната субсидия.
С кеф замина
в Куба хитрия гидия!
Орехчо заем взима.
Ще го плащаме ние.
Ще гладуваме таз зима,
а Волен марково уиски пие!
© Георги Todos los derechos reservados
Това е истината.