10 abr 2014, 21:41  

Воленито Сидерини или "подвигът" на един луд 

  Poesía » Civil
355 0 0

Не пожелавам на вас и вашите роднини

да имате работа с Воленито Сидерини!

Нарекъл Яне Янев "на Бойко презерватив".

Туй на политика е рецидив*,

държи се като глиган див.

С дълбока наглост в сърцето

(сигурно му е виновно и небето)

този психопат алчен и жалък

лапа от партийната субсидия залък**,

който инак за бедните би отишъл,

докато социално слаб не дишал,

просто защото починал от глад,

за да ходи на Варадеро този гад!

 

*Известно е например как нападна журналист на СКАТ и френското културно аташе, както и двама полицаи.

**Аз съм изобщо против тези субсидии, защото партийните водачи взимат голяма част от тях, а тези пари могат да отиват също за бедните. Поне да има строга отчетност кой и за какво харчи тези пари, а не Волен Сидеров да ходи на туризъм с тях.

 

pik.bg/само-в-пик-яне-янев-осъди-волен-сидеров-за-54-502-лева-лидерът-на-атака-го-нарекъл-презерватив-news.166702.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??