28 ago 2024, 19:06

Вредом озаряваща 

  Poesía
78 0 0

сатанѝ
заоблачѝха светлината

 

и -
да се оттегли -
уж вмениха ѝ -

 

а и далѝ да се завърне -
вредом озаряваща сърцата -

 

я озадачѝха

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??