Хайде, хора, на площада,
промяната е тъй необходима,
ако не искаме държавата да пропада,
ако не искаме от нас само да се взима!
Хората не искат повече да се навеждат,
покорно като роби да стоят,
в душите си таят надежда,
че злото могат те да победят.
В народа е нашата сила,
той иска не мащеха, а майка,
иска да спаси родината си мила
от октопода и корумпираната шайка!
© Георги Todos los derechos reservados