ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА
Плющят като камшици по площада
оголените нерви на гнева.
Желание за никаква пощада
подобно на отрова във кръвта
пълзи по неразплетените вени.
В зениците се сриват светове
и се възраждат като птици-феникс.
Във пепелта покълват цветове.
И хората безмълвно се сплотяват.
Един за всички - всички за един!
Десетилетно чакана промяна
очаква ни да победим!
Венцислава Симеонова
© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados